Dans og musik

Her på hjemmesiden kan man læse om to af de ting, som er med til at bringe mennesker sammen og bare nyde livet, nemlig dans og musik.

Det er jo netop det at komme og ud lytte til musik, danse sammen med andre, som også nyder countrymusikken og linedancen, der er hjemmesidens fokus. Netop denne dans fra USA er med til at bringe alle sammen og komme ud og give opvisninger og meget andet, så alle kan se, det er en enorm glæde, der forbindes med at danse linedance med andre.

På hjemmesiden kan man lære om instruktører, så man kan kaste sig ud i at finde et sted, som har plads til at tage imod nye, der ønsker at prøve kræfter med linedance, og som bare venter på en chance for at komme i gang.

Man kan også få et indblik i optræden af de bedste linedansere i landet, og der vil også være en rigtig god mulighed for at se, hvordan koreografien til de forskellige ser ud. Der ligger nemlig dancesheets på nettet, så man har mulighed for at øve sig, inden man kommer i klubben, og det kan jo ikke skade, at man kommer og er lidt forberedt, ja næsten hellere det, end at dukke op og ligne en hund i et spil kegler.

Man vil desuden se på hjemmesiden få et overblik over både musikken og dansen, og hvordan de to ting hænger sammen og mødes i en fantastisk harmoni, der kun kan bringe glæde og smil for alle, der deltager.