Dans med liv og sjæl

Dance with heart and soulDer er mange, som er med på, at det at danse er noget af det sjoveste, man kan komme til at foretage sig en fredag aften, og hvad kunne være sjovere end sammen med venner, smide cowboyhatten på hovedet og komme ud og danse lidt linedans sammen med venner og andre, som også nyder bare at komme ud og give den en over nakken. Linedans er noget, der vil bringe mange mennesker sammen, og som vil være med til at give mange mod på at komme ud på dansegulvet og svinge træbenet, for det handler ikke om, hvor god en danser man er, men hvor meget man nyder det at danse, og hvor meget man tør kaste sig ud i selve dansen, som er det vigtige i denne henseende.

Man skal vide, at linedansen er for alle. Det er ikke kun for dem, som allerede kan finde ud af det. Det er for dem, som elsker musikken, dansen, maden og det at komme ud blandt ligesindede og komme afsted for at se, om det måske er noget for en. For mange er det nemlig ikke kun dansen og musikken, der er det vigtige, men også det hyggelige, sociale aspekt, som man finder i det som, alle kan lide, nemlig at danse og nyde den dejlige musik.

Dansen stammer fra USA, hvor det bliver danset over hele landet, men det er dog specielt i syden, hvor der er mange, der giver sig i kast med at danse til countrymusikken. Det er let at se, hvor meget de nyder det, og det er også muligt for os andre at få del i den glæde, der er i at være sammen om musik og dans.

Bliver man engageret i det, så er der heller ikke noget bedre, end at gå linen fuldt ud med cowboyhat og dertilhørende støvler, der bliver piftet op med en ternet skjorte og en begejstring over alt det sjove, man kommer til at opleve.